Materialele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Toate textele expuse pe acest site sunt protejate, potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere. Blogul funcţionează în condiţii normale cu Mozilla Firefox si Crome.


joi, 18 martie 2010

Cateva picturi mai vechi de-ale mele

...candva postate pe deviantart, recent cu gandul de a le inrama in locul ceasului retro de deasupra patului :) si, mai ales, de dragul unei persoane foarte speciale sa ma reapuc de pictat/desenat...chestii abstracte cum puteti vedea in cele ce urmeaza (ca de desene de rutina m-am cam saturat, riscul meseriei). Picturile sunt de prin liceu..a 10-a - a 11-a cand n-aveam altceva de facut decat sa visez si sa ascult un radio- am uitat cum se cheama (e oficial, nu pirat) cu rock alternativ si la indemnuri repetate sa le postez acum pe bloaga:
Here it goes (ca pana acum n-am avut nimic care sa aduca a photoblog)-click pt a le vedea la dimensiunea reala:
The bat (Liliacul)

Un animal al marii

Apocalipsa (ooo daaaa)

Un soi de Phoenix

Karma

The parrot (Papagalul)

Din ciclul..."Why is everything so fuckin' green" (vizionati "Death at a funeral" pt a intelege expresia-cea mai tare comedie dupa parerea mea-umor britanic)

The alien (Extraterestrul)

Cateva la o rezolutie mai slaba
Chip/ Vultur insangerat (imagine dubla)

The black dove (Lebada neagra) -si ce daca nu e neagra?

Inger/ Balerina (sunt nehotarata)

Viziune (facuta cadou)- 22-30 martie 2010

Knowing me, knowing you(facuta cadou)- 4 august 2010, in creion (o prima tentativa mai mult sau mai putin reusita de nuduri)


Va urma...(pe masura ce le voi finaliza voi mai adauga, momentan astea le consider mai reusite)

Drept de autor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu